BEL VOOR SPOED 0572-391999

Begraven in Heino

In samenwerking met De Laatste Eer uit Heino verzorgen wij een uitvaart in uw vertrouwde regio. In het uitvaartcentrum van De Laatste Eer – het Afscheidshuus – heeft u 24 uur per dag toegang tot de overledene in de familiekamer. Het uitvaartcentrum in Heino biedt verder mogelijkheden voor een condoleance, een plechtigheid of andere ontmoetingen.

Uitvaartkisten
Het overlijden van een dierbare is een moeilijke en emotionele periode. Er moet van alles geregeld worden. Wij ondersteunen u in deze hectische tijd. Een belangrijke voorbereiding bij het regelen van een begrafenis is het uitkiezen van de kist. Bij Hakkenberg Uitvaart Heino kunt u kiezen uit een grote collectie. Mocht u niet vinden wat u zoekt, dan kunnen wij ook kisten leveren die niet standaard aanwezig zijn in onze collectie.

 

Begraafplaatsen in Heino en omstreken
Heino ligt tussen Zwolle en Raalte in een groene, plattelandse omgeving. De regio staat bekend om de vele landgoederen. De sfeer in de dorpskern is zeer gemoedelijk. Er zijn meerdere begraafplaatsen te vinden in Heino en omstreken.

Gemeentelijke Begraafplaats Heino
Deze begraafplaats wordt onderhouden en beheerd door de gemeente Raalte. De gemeentelijke begraafplaats is gelegen aan de Rozendaelseweg 4.

R.K. Begraafplaats, Heino
Deze begraafplaats is gelegen aan de Canadalaan. De parochianen van de plaatselijke parochie onderhouden deze begraafplaats.

Begraafplaats Pleegste, Raalte
Ook deze begraafplaats is in beheer van de gemeente Raalte en ligt aan de Oosterenkweg 1a.

Begraafplaats Westdorp, Raalte
Gelegen aan de Westdorplaan 132c en beheerd en onderhouden door de gemeente Raalte.

Wilt u direct contact opnemen met Hakkenberg Uitvaart Heino? Bel ons dan gerust.

24 uur per dag bereikbaar
Meldnummer 0572-391999 of 06-12914587

U kunt ons natuurlijk ook mailen.
E: info@hakkenberg.nl

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

CONTACT