Ga naar de inhoud

Cremeren in heino

24 uur per dag bereikbaar op 0572-391999 of 06-12914587

Ook bij crematies werken wij van Hakkenberg Uitvaart Heino samen met uitvaartcentrum De Laatste Eer. Het Afscheidshuus beschikt over een familiekamer, een ruimte voor condoleances en mogelijkheden voor andere plechtigheden of ontmoetingen.

Asbestemming
Indien u kiest voor een crematie zijn er verschillende mogelijkheden voor de asbestemming en nagedachtenis. Voorbeelden hiervan zijn verstrooiing of bijzetting. Andere mogelijkheden ter nagedachtenis zijn beelden, (sier)urnen, medaillons en sculpturen. Maar ook het plaatsen van gedenkstenen en –platen is mogelijk. We gaan allereerst samen met u na of u de as wilt uitstrooien, bewaren of een combinatie van beide. Als u nog geen keuze kunt maken, kan de as worden bewaard in een algemene mis die niet voor publiek toegankelijk is.

Crematoria in Heino en omstreken
Het dorp Heino zelf heeft geen crematorium. Indien u voor een crematie kiest bij Hakkenberg Uitvaart Heino, zijn er meerdere mogelijkheden in dezelfde regio. Op die manier vindt u toch een crematorium in uw eigen, vertrouwde omgeving.

Crematorium Kranenburg, Zwolle
Het crematorium van Kranenburg ligt naast het uitvaartcentrum en de begraafplaats van het landgoed. Het crematorium ligt centraal in deze prachtige, beboste omgeving. In 1933 is het landgoed in gebruik genomen als begraafplaats en in 1984 kwam daar het crematorium bij. Het is het enige crematorium in Zwolle. Kranenburg heeft een moderne, sfeervolle en rustgevende uitstraling. Het geniet nationale bekendheid vanwege de landelijke aanleg, de rustieke sfeer en de natuurlijke ligging.

Crematorium Steenbrugge, Diepenveen
Hier komen alle uitvaartdiensten samen onder één dak: opbaring, crematie, begrafenis en asbestemming. Dit uitvaartcentrum heeft een grote en een kleine aula, twee restaurants en een familiekamer. In 2014 is het volledig gerestyled. U zult zich op uw gemak voelen door de welkome uitstraling. Steenbrugge biedt technische hulpmiddelen om bijvoorbeeld het gebruik van beeld en geluid mogelijk te maken.

Crematorium Reestborgh, Meppel
Bij Reestborgh wordt rekening gehouden met al u wensen. Zo kunt u afscheid nemen van uw dierbare op welk moment u dat maar wilt. Dit hoeft dus niet per se overdag te zijn. Ook in de avonduren kunt u terecht bij crematorium Reestborgh. Het beschikt verder over een familiekamer, een buitenaula, een grote binnenaula en een koffiekamer.

Crematorium Heidehof, Ugchelen
U bereikt het crematorium van Ugchelen via een prachtige aanrijdroute vanuit de Veluwe. Het is gelegen in een natuurlijke, bosrijke omgeving. Het crematorium ligt naast de begraafplaats van Heidehof. Er is een grote aula, een ontvangstruimte, een ruimte voor de condoleance en een familiekamer. In deze laatste kunnen de familieleden van de overledene terecht. De condoleanceruimte kan in twee kleinere ruimtes worden opgedeeld.

Crematorium Dieren
Aan de rand van de Veluwe ligt het eerste crematorium van Oost-Nederland. Crematorium Dieren bestaat sinds 1954. Het heeft een buitenaula, twee binnenaula’s, een ontvangstruimte en een familiekamer. U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van de muziekinstallatie. Verder kan hier catering worden verzorgd voor de aanwezigen. Er zijn diverse mogelijkheden voor asbestemming.

Crematorium De Omarming, Zutphen
Dit crematorium met een moderne, open sfeer wordt beheerd door een echtpaar. Er zijn een aula en een familiekamer aanwezig. U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van beeld en geluid tijdens de uitvaart. Er is tevens een vleugel aanwezig, zodat er ook live muziek gespeeld kan worden. Crematorium De Omarming maakt desgewenst een DVD van de plechtigheid. Deze kunt u ter herinnering mee naar huis nemen. Er zijn meerdere mogelijkheden voor asbestemming en nagedachtenis.