Meteen naar de inhoud

Informatie

24 uur per dag bereikbaar op 0572-391999 of 06-12914587

Voor wie

Wij mogen voor iedereen, met of zonder uitvaartverzekering, uitvaartverzorger zijn. Mensen met een uitvaartverzekering zijn namelijk niet verplicht de uitvaart door die verzekeraar te laten verzorgen. U mag kiezen voor de lokale uitvaartleider, die de omgeving en gebruiken kent, waar de familie een goed gevoel bij heeft en die bij ze past. De lokale uitvaartleider kan vaak meer bieden voor hetzelfde bedrag en heeft een persoonlijke benadering.

Wensen

Ook al is een overlijden nog niet aan de orde, het kan rustgevend zijn te weten dat er dingen geregeld zijn, mocht het toch gebeuren. Het geeft nabestaanden bij een plotseling overlijden rust als er op papier staat wat de overledene wenste. Wilt u wensen bespreken of meer informatie over de mogelijkheden, laat het ons weten en wij maken een afspraak met u.

Kosten

Een uitvaart is kostbaar. Op de vraag wat een begrafenis of crematie kost is een standaard antwoord lastig, er zijn veel verschillende mogelijkheden. Wanneer u behoefte heeft aan duidelijkheid kunt u ons vertellen hoe u het in gedachten heeft en maken wij een kostenoverzicht. Doe dat gerust, zo weet u wat u kunt verwachten. Na een overlijden wordt er met de nabestaanden ook besproken wat de mogelijkheden zijn, welke tarieven daarvoor gelden en wat er kan met het beschikbare budget of de verzekering die er is. U zult eerlijk advies van ons krijgen.