BEL VOOR SPOED 0572-391999

Uitvaartverzorgers Heino

Rik van der Vegt – Uitvaartleider

Rik, geboren, getogen en woonachtig in Heino, heeft sinds hij in 2016 begon als uitvaartverzorger met veel families in Heino e.o. een begrafenis of crematie mogen regelen. Stuk voor stuk mooie, waardevolle ervaringen, elke plechtigheid uniek. “Ik voel mij erg bij de mensen betrokken, bied hen mijn rust en vriendelijkheid aan om samen stap voor stap de uitvaart te regelen, tot in detail. Met een gepaste glimlach en in alle openheid. Door mijn persoonlijke ervaring, waaronder het overlijden van mijn ouders, weet ik wat belangrijk is. Ik deel mogelijkheden met nabestaanden, ben contactpersoon voor betrokkenen in en om Heino (kerk, Afscheidshuus, horeca, gemeente, crematorium, begraafplaats) en zorg er zo voor dat we met elkaar een mooi afscheid voorbereiden. Ter ondersteuning kan ik rekenen op een team met fijne collega’s, die, waar nodig, assisteren.”

rik@hakkenberg.nl

06 – 10112157

Henk Beukema – Funerair spreker

Henk Beukema woont vanaf 1994 in Heino. Heel veel jaren was hij daar uitvaartverzorger, een taak die hij na zijn pensionering overdroeg aan collega’s Nicole van der Sluis en Rik van der Vegt. Tegenwoordig is hij spreker bij uitvaarten: funerair spreker, werk dat hij met veel passie doet. Het met de familie voorbereiden van een toespraak bij een uitvaart heeft zijn bijzondere aandacht. “Het begint met het luisteren naar mensen die te maken krijgen met het verlies van een dierbare en ze zo nodig hierin bij te staan”, zegt hij erover. “Ik ervaar het als heel bijzonder op zo’n moment dichtbij de mensen te mogen staan en ze op weg te helpen en ze tot steun te kunnen zijn in een emotionele tijd.” Wanneer nabestaanden gebruik wensen te maken van zijn diensten mogen ze dat bij hun uitvaartverzorger kenbaar maken, waarna deze contact legt met Henk en er een afspraak met de familie wordt gemaakt. Tijdens de ontmoeting wordt de inhoud van de afscheidsplechtigheid besproken waarna Henk de verkregen informatie verwerkt tot een passende toespraak.

Ondersteuning door JP Hakkenberg Uitvaartzorg

Wij worden ondersteund door het team van JP Hakkenberg Uitvaartzorg. Al jarenlang kunnen wij 24 uur per dag rekenen op hun assistentie en inzet voor de zorg voor de overledene en het rouwvervoer. Zij helpen ons waar nodig in de dagen na een overlijden. Wij maken gebruik van hun bedrijfskantoor voor het afhandelen van de administratieve kant van de uitvaart. Zo kunnen wij als lokale uitvaartleider al onze tijd en aandacht voor u als nabestaanden gebruiken.

Wilt u direct contact opnemen met Hakkenberg Uitvaart Heino? Bel ons dan gerust.

24 uur per dag bereikbaar
Meldnummer 0572-391999 of 06-12914587

U kunt ons natuurlijk ook mailen.
E: info@hakkenberg.nl

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

CONTACT