BEL VOOR SPOED 0384441701

Uitvaartverzorgers Heino

Onze uitvaartleiders zijn zelf afkomstig uit Heino of omliggende dorpen. Zodoende zijn zij goed op de hoogte van de plaatselijke gebruiken en uitvaartlocaties. Drie uitvaartleiders zijn al jaren werkzaam in Heino en omgeving: Nicole van der Sluis, Rik van der Vegt en Henk Beukema.

Nicole heeft al dertien jaar ervaring als uitvaarleider. Voorheen werkte ze in de ouderenzorg, waarna ze de overstap maakte naar de uitvaartzorg. Het mooie aan dit vak vindt zij dat het puur mensenwerk is, waarbij je dicht bij de nabestaanden staat.

Rik van der Vegt is de nieuwste collega bij Hakkenberg Uitvaart Heino. Ook hij verzorgt uitvaarten in Heino en omliggende dorpen, zoals Olst, Wijhe, Dalfsen, Lierderholthuis en Lemelerveld.

Henk werkt al twintig jaar in de uitvaartzorg. Daarvoor was hij pastoraal medewerker bij het Leger des Heils. Henk doet zijn werk met passie en vindt het fijn om met mensen om te gaan. Hij troost ze als het nodig is en regelt alles goed en zorgvuldig.

De individuele uitvaartverzorgers van Hakkenberg Uitvaart Heino staan klaar voor al uw wensen en vragen. Maar zij staan er niet alleen voor. Ons hele team werkt samen om uw uitvaart tot in detail te regelen. We bundelen onze krachten om met hart voor mensen een uitvaart te verzorgen. Daarbij nemen we uw zorgen uit handen.

 

Wilt u direct contact opnemen met Hakkenberg Uitvaart Heino? Bel ons dan gerust.

T: 038 444 1701
Spoedlijn: 06 129 145 87

U kunt ons natuurlijk ook mailen.
E: info@hakkenberg.nl

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

CONTACT